Visar 1–36 av 154 resultat

Utemöbler

brafab-header

I vårt omfattande sortiment hittar du allt du behöver för att skapa en inbjudande och funktionell utomhusmiljö. Vi erbjuder ett brett urval av utemöbler, trädgårdsmöbler och balkongmöbler från kända varumärken som Brafab och Backyard Lifestyle. Våra möbler är designade för att inte bara vara estetiskt tilltalande men också för att möta de praktiska behoven av komfort och hållbarhet under många säsonger.

Våra produkter sträcker sig från robusta loungesoffor och charmiga cafébord till praktiska parasoller och eleganta däckstolar, alla tillverkade i högkvalitativa material som massiv teak, slitstarkt textiléne och lätt aluminium. Dessa material är noggrant utvalda för att tåla väder och vind, vilket garanterar att din investering förblir vacker och funktionell år efter år. Vare sig du önskar en trivsam plats för familjemiddagar under öppen himmel eller en avkopplande hörna på din balkong, har vi alternativen för dig. 

Utemöbler från Brafab

Vi jobbar med utemöbler, trädgårdsmöbler och sommarmöbler från Brafab. Företaget är en av nordens största leverantörer av utemöbler och har ett utbud för alla utemiljöer, smaker och trender. Brafab strävar efter att ligga längst fram inom produktutveckling, kvalité och design. Du ska känna dig trygg i att du valt en utemöbel från Brafab och du ska känna dig stolt när du bjuder hem till grillparty, kräftskiva eller midsommarafton!

Lika enkelt som du flyttar fram klockan till sommartid, möblerar du trädgården. Brafab erbjuder marknadens bredaste och mest stilsäkra sortiment av bekväma och hållbara trädgårdsmöbler. Vi säljer givetvis av hela Brafabs sortiment som ni hittar på deras hemsida. Möblerna som vi visar här på vår sida har vi satsat extra på och lagerhåller i Lammhult. Med reservation för slutförsäljning!

Läs mer om Brafab (öppnas i nytt fönster)