Visar alla 35 resultat

Barstolar & Barpallar

barstolar-barpallar-header
Söker du en barstol till ditt barbord eller din köksö? På Nilssons i Lammhult hittar du flera olika designer av stolar som matchar alla hem och barbord. Hos oss hittar du tidlösa möbler och stolar av hög kvalité. Söker du en snygg svensktillverkad stol med härlig sittkomfort så kanske Mist barstol kan passa din inredning. En populär klassiker är barstolen och barpallen ZigZag med en läcker design från Hans K.
En annan modell är den prisbelönte barstolen Y5 designad av Sami Kallio med ett mycket spännande formspråk!
Läs mer

Barstolar & Barpallar

Colibri barstol blond

4.390 kr

Barstolar & Barpallar

Palle barpall

1.695 kr4.220 kr

Barstolar & Barpallar

ZigZag barpall blond

1.990 kr

Barstolar & Barpallar

ZigZag barstol blond

3.890 kr

Barstolar av hög kvalité

På Nilssons i Lammhult finner du ett brett sortiment av barstolar från ledande möbeltillverkare. Alla stolar är noggrant utvalda och tillverkade av en hög kvalité. Flera av våra stolar går även att komponera enligt dina önskemål. Välj bland ek, ask, vitlackade samt svartbetsade stolar. Flera av stolarna går att välja material till sitsen som läder, tyg, trä eller fårskinn.

Inspireras av stilrena möbler och smakfull inredning

Med vårt sortiment av noggrant utvalda möbler ger vi ditt hem den personliga känslan som du söker. Utforska vårt spännande utbud av kvalitéts- och designmöbler och klicka in på respektive varumärke för att se vad vår möbelvärld har att erbjuda. Du är även välkommen in till vår butik i Lammhult för att upptäcka våra trendiga och designade möbler i verkligheten, som vi visar i våra 4000 kvadratmeter stora utställningar. Vi skräddarsyr själva vårt möbelsortiment som ständigt uppdateras med nya möbler och smakfulla inredningsdetaljer. Vi hjälper dig att hitta rätt barstol som är utformad enligt dina önskemål.

”Vår affärsidé har alltid varit att sälja kvalitetsmöbler till konkurrenskraftiga priser och ge våra kunder den fina service som alltid varit vårt signum”.