Visar 1–36 av 51 resultat

Designfåtöljer från Conform

Thumbnail

conform-header

Söker du en fåtölj av fin kvalité kan vi rekommendera en designfåtölj från Conform. Företaget erbjuder en fantastisk kollektion av fåtöljer som tillverkas av olika designers med varierande funktion, stil och prisklass. Conform från småländska Holsbybrunn är ett designföretag med en stor passion för fåtöljer av högsta kvalité.

Produktbeskrivning

Nätta fåtöljer i böjträ och fårskinn som Gazell svikt och Easy 4-ben är fåtöljer som alla är omåttligt populära i en klassiskt nordisk design. Air med pall, Air med fotstöd, Joy, Gyro, Globe, Turtle och Gaga är andra mycket populära fåtöljer från Conform med en mer modern och funktionell design, ofta med underreden i metall.

Conform – din tillverkare av designfåtöljer

Den småländska tillverkaren Conform från Holsbybrunn är kända för att tillverka vackra och tidlösa fåtöljer av en hög kvalité. Företagets handtillverkade fåtöljer är inte bara trevliga möbler till din inredning utan även komfortabla fåtöljer där du kan luta dig tillbaka framför din tv eller tillsammans med en bok. Conform erbjuder en klassisk kollektion med fåtöljer som är tillverkade i en nordisk design med inslag av fårskinn och trä. Välj även bland stilrena och moderna designfåtöljer i skinn och krom med nätt utformning. Conform erbjuder tidlösa och samtidigt trendiga möbler för alla inredningsstilar och smaker.

Upplev designfåtöljer från Conform

Välkommen in till vår butik för att uppleva vår stora utställning av designfåtöljer av Conform i verkligheten. Vi hjälper dig att hitta en noggrant anpassad fåtölj enligt dina önskemål. Är du ute efter en ny fåtölj så ska du prova en fåtölj från Conform – då är vi övertygade om att du blir nöjd.

Läs mer om Conform (öppnas i nytt fönster)