Möbelvaruhuset

möbelvaruhus

Nilssons Möbler i Lammhult eller Nilssons i Lammhult som vi oftast säger är ett familjeföretag som grundades redan 1924 och drivs idag av tredje och fjärde generationen Nilsson. Företaget och butiken är beläget i Möbelriket Lammhult, 4 mil norr om Växjö, mitt i Småland. Många kunder åker långväga för att besöka oss i Lammhult medans andra handlar enkelt via vår webb. Nilssons är ett fristående företag med ett helt eget möbelsortiment som vi själva skräddarsyr.

”Vår affärsidé har alltid varit att sälja kvalitétsmöbler till konkurrenskraftiga priser och ge våra kunder den fina service som alltid varit vårt signum”.

 

Nilssons reklamfilm från möbelvaruhuset i Lammhult – mitt i Möbelriket! I vår stora och luftiga utställning på cirka 4000 kvadratmeter visar vi ett brett sortiment av kvalitétsmöbler som vi hoppas ska inspirera!

 

Med vår mångåriga erfarenhet av möbler kan vi ge våra kunder en trygghet och god kunskap inför ett möbelinköp. Vi levererar våra möbler med egna lastbilar över hela södra Sverige ända upp till Stockholm – Uppsala – Västerås – Karlstad. Till våra kunder norröver detta område så skickar vi möblerna med logistikföretag. Så de flesta av våra kunder vår sin möbelleverans av våra egna lastbilar – vilket vi är mycket stolta över!

Nilssons jobbar idag med varumärken som Conform, Bröderna Anderssons, Stressless Ekornes, Skovby, Viking Beds, Järnforsen Bäddsoffor, G.A.D., Boknäs, Torkelson, Rowico, Above Möbel, Vittsjö Möbelfabrik, Olof Nilson, BD Möbel m.m.

Som ett fristående möbelföretag vill vi på Nilssons ge våra möbelkunder något unikt och genuint. Vi vill att det skall kännas lite extra från det första besöket i butiken eller på webben till att Nilssons lastbil rullar upp gatan med era nya fina möbler.

Bästa möbelhälsningar!

// Erik Nilsson med personal

16se våra möbler

stolar i varuhusetvårt möbelvaruhus

13nya möbler

11möbelaffär

7varuhus

5möbler i huset

4möbelvaruhuset

2möbelvaru

Ett urval bilder från vårt möbelvaruhus i Lammhult – mitt i Möbelriket!