Visar 1–36 av 58 resultat

Bröderna Anderssons

Thumbnail

Bröderna Anderssons är ett klassiskt och anrikt företag från Ekenässjön i de småländska skogarna. Bröderna Anderssons svensktillverkar soffor och fåtöljer av absolut finaste kvalité. Köper du en möbel från Bröderna Anderssons så köper du ett stycke stolt svenskt möbelhantverk! Företaget har över 100 års erfarenhet av fåtöljer och soffor.

Bröderna Anderssons har valt att behålla hela produktionskedjan under eget tak. Från val av träslag via den egna produktionen av stommar, till det att den sista sömmen är på plats. Detta ger en unik överblick och möjlighet till full kontroll. Du vet vad du har när du valt en möbel från Bröderna Anderssons!

I kollektionen finner du bland annat klassiska soffor i kretongtyg med mycket bra sittkomfort. Fåtöljer i böjträ med fårskinn och moderna soffor i skinn är också vanligt förekommande möbler.

Läs mer om Bröderna Anderssons (öppnas i nytt fönster)

10% rabatt på hela sortimentet från Bröderna Anderssons!

Just nu lämnar vi 10% rabatt på hela sortimentet från Bröderna Anderssons. Kampanjen gäller nybeställningar från Bröderna Anderssons ordinarie sortiment t.o.m. 29/11 2022 och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Hittar Ni en annan produkt från Bröderna Anderssons som ej finns med på vår hemsida så löser vi kampanjen även på den produkten!

3.980 kr6.550 kr 3.582 kr-5.895 kr
20.540 kr-22.540 kr 15.995 kr-17.995 kr