Visar 1–36 av 45 resultat

TV-bänkar

sundlings-header
På Nilssons i Lammhult finner du ett brett sortiment av TV-bänkar, AV- och mediamöbler. Vi säljer Tv-bänkar i olika storlek, design, funktion och prisklass. I vårt sortiment finner du TV-möbler i oljad ek, oljad valnöt, vitlack, svartlack och många andra material.
Läs mer

Ett brett sortiment av TV-bänkar

I vårt sortiment finner du flera modeller av TV-bänkar som är utvalda från ledande möbelleverantörer. Vi har TV-möbler med öppen förvaring i kombination med lådor som Cubio och Klinte från Torkelson. En TV-möbel med fällbara glasluckor som Leonardo från Rowico. TV-bänkar med trädörrar och signalmottageren Remote Link som SM773 från danska Skovby. Välj bland exklusiva TV-möbler i trä med toppskivor i marmor eller kalksten som Höllviken från Mavis. Line 54 är en svensktillverkad TV-bänk av Sundlings i en lekfull och läcker design med trä, plexi och LED-ljus. Hos oss finns TV-möbler för alla inredningsstilar och miljöer.

Stilrena och funktionella tv-möbler

En mediamöbel ska inte bara vara en trevlig inredningsdetalj utan även en funktionell möbel med bra förvaringsmöjligheter. Välj bland öppna hyllförvaringar i tv-möbeln till möbler som är klädda med smakfulla skåpsluckor för en dold förvaring. I TV-möbeln kan du enkelt gömma sladdar, boxar och tillbehör till din tv. Skapa en trivsam och praktisk förvaring till ditt vardagsrum med rätt TV-möbel.

Inspireras av stilrena möbler och smakfull inredning

Med vårt sortiment av noggrant utvalda möbler ger vi ditt hem den personliga känslan som du söker. Utforska vårt spännande utbud av kvalitéts- och designmöbler och klicka in på respektive varumärke för att se vad vår möbelvärld har att erbjuda. Du är även välkommen in till vår butik i Lammhult för att upptäcka våra trendiga och designade möbler i verkligheten, som vi visar i våra 4000 kvadratmeter stora utställningar. Vi skräddarsyr själva vårt möbelsortiment som ständigt uppdateras med nya möbler och smakfulla inredningsdetaljer. Vi hjälper dig att hitta rätt TV-bänk som är utformad enligt dina önskemål.

”Vår affärsidé har alltid varit att sälja kvalitetsmöbler till konkurrenskraftiga priser och ge våra kunder den fina service som alltid varit vårt signum”.