Visar alla 8 resultat

Juul Furniture

Thumbnail

JUUL FURNITURE är ett oberoende varumärke inom danska Eilersen-gruppen.

Baserat på Eilersens goda rykte, höga kvalitet och hållbarhet är JUUL garantin för modern design och unik komfort. JUUL produceras på Eilersen-gruppens egna fabriker med en försäkran om hantverk av högsta kvalitet av erfarna specialister. En soffa från JUUL är en soffa för den medvetna människan som vill ha en möbel med känsla av kvalité och design som gör skillnad.

Essensen av JUUL-hantverket är inspirerat av de traditionella färdigheter som har varit nödvändiga för överlevnad i Skandinavien. Under åren har danskarna alltid utnyttjat robusta naturresurser, som gör det möjligt att tillverka möbler av högsta kvalitet. Möbler som hyllar Skandinavisk design genom enkla linjer, unika färger, autentiska material samt en tradition för hantverk. Genom våra produkter gör vi det möjligt att kunna uttrycka sin personliga stil och personlighet. När man rör ytan på en skräddarsydd JUUL möbel känns det helt rätt – som om det inte kunde ha designats på något annat sätt.

Vi inbjuder dig att utforska vår hantverks- och designfilosofi, som går 120 år tillbaka i tiden – för att skapa den perfekta JUUL looken, som verkligen återspeglar vem du är. Välkommen till vår värld.

N.Eilersen A/S grundades 1895 och har under årtionden tillverkat möbler där hög kvalitet, komfort och hållbarhet är i högsätet. 2013 skapades JUUL som ett sub-märke i Eilersen familjen för att erbjuda unika produkter för en ännu bredare skara av möbelälskare.

Läs mer om JUUL FURNITURE (öppnas i nytt fönster)