Visar 1–36 av 48 resultat

G.A.D.

Thumbnail

g-a-d-header
G.A.D. – Gute Art och Design är ett möbelföretag från Gotland. G.A.D. grundades av Kristian Eriksson 1997. Formgivningen av möblerna sker i Visbys rofyllda miljöer. Möblerna fullbordas sedan i snickeriet i Hemse på södra Gotland. G.A.D. tillverkar skänkar, skåp, TV-bänkar, förvaringssystem, bokhyllor, matbord, stolar, sittmöbler m.m.

En möbel från G.A.D. är en möbel som är tillverkad med absolut största omsorg för att hålla för flera generationer. Massiva trämaterial, kalksten, lammskinn och inslipade beslag i rostfritt stål är naturliga material i möblerna. En möbel från G.A.D. är byggd från grunden utan att kompromissa för en snabbare resultat. En ansvarig snickare följer varje möbel. När snickaren är nöjd med resultatet signerar hen möbeln och skriver dit datum och serienummer. På så sätt är varje möbel unik och går att spåra.

Lådor zinkas för bästa hållbarhet. Möbler som har lådor på rad har lådförstycken från samma träbit. På så vis kan man följa ådringen igenom hela möbeln – kvalité som berör. Upplev GADs möbelvärld hos oss!

Läs mer om G.A.D. (öppnas i nytt fönster)