Visar 1–36 av 41 resultat

Bokhyllor

bokhyllor-headerSöker du en bokhylla för den stora boksamlingen eller en förvaring för blandade inredningsdetaljer? På Nilssons i Lammhult finner du ett brett sortiment av bokhyllor i tidlös, smakfull stil och design. Vill du ha en klassisk bokhylla som den finska Boknäshyllan eller kanske en modern bokhylla från det danska märket Skovby? Svensktillverkade Monté bokhyllan från Olof Nilson med lamellhyllplan ger den absolut bästa stabiliteten vilket tillför goda förvaringsmöjligheter. Monté bokhylla går att kombinera med många olika delar, träslag och ytbehandlingar.
Läs mer

Välj en bokhylla av hög kvalité

Välj bland bokhyllor med öppen förvaring, inglasade dörrar eller dörrar för en dold förvaring. I vårt sortiment finner du allt från mindre till större bokhyllor med goda förvaringsmöjligheter. Med en bokhylla kan du enkelt och smakfullt strukturera upp dina böcker och inredningsdetaljer.

Bokhyllor av en tidlös design

Våra bokhyllor är framtagna för att uppfylla kraven på kvalité, funktion och design. En möbel är inte bara en trevlig inredningsdetalj utan den uppfyller även en stor förvaringsfunktion. I vårt sortiment finner du förvaringsmöbler i olika färger och tidlösa designer. Flera av bokhyllorna går att välja i olika färger och storlekar för att de ska smälta in i alla inredningsmiljöer.

Inspireras av stilrena möbler och smakfull inredning

Med vårt sortiment av noggrant utvalda möbler ger vi ditt hem den personliga känslan som du söker. Utforska vårt spännande utbud av kvalitéts- och designmöbler och klicka in på respektive varumärke för att se vad vår möbelvärld har att erbjuda. Du är även välkommen in till vår butik i Lammhult för att upptäcka våra trendiga och designade möbler i verkligheten, som vi visar i våra 4000 kvadratmeter stora utställningar. Vi skräddarsyr själva vårt möbelsortiment som ständigt uppdateras med nya möbler och smakfulla inredningsdetaljer. Vi hjälper dig att hitta rätt bokhylla som är utformad enligt dina önskemål.

”Vår affärsidé har alltid varit att sälja kvalitetsmöbler till konkurrenskraftiga priser och ge våra kunder den fina service som alltid varit vårt signum”.