Visar 1–36 av 223 resultat

Fåtöljer

fåtöljer conform

På Nilssons i Lammhult finner du allt från klassiska fåtöljer till stilrena skinnfåtöljer i modern design som passar i hemmets alla rum. En fåtölj ska givetvis vara skön att sitta i men även en smakfull inredningsdetalj. I vårt fåtöljsortiment finner du noggrant utvalda möbler tillverkade i flera olika material och färger. Varför inte inreda ditt hem med en smakfull fåtölj i fårskinn och kombinera den med en fotpall för extra komfort? Det är de små detaljerna i inredningen och de utvalda möblerna som skapar den där speciella känslan i ett rum.

Läs mer

4.790 kr13.350 kr 4.072 kr-11.348 kr
17.980 kr-19.980 kr 15.995 kr-17.995 kr

Möbler och inredning av kvalité

Hos oss finner du populära fåtöljer i skinn från Ekornes Stressless och smäckra fårskinnsfåtöljer med böjträ från Conform. Önskar du en klassisk fåtölj så kanske en Howardfåtölj i kretongtyg från Bröderna Anderssons kan passa dig? Eller varför inte en modern designfåtölj som
Globe designad av Jahn Aamodt, Norge.

Noggrant utvalda fåtöljer sedan 1924

På Nilssons i Lammhult har vi erbjudit ett brett sortiment av noggrant utvalda möbler sedan 1924. Söker du en skinnfåtölj, fårskinnsfåtölj eller en enkel och klassisk fåtölj? Välj bland flera olika klassiska samt tidlösa möbler som skapar en trivsam inredning i ditt hem. Genom vår långa erfarenhet hjälper vi dig att hitta rätt möbler som är anpassade till din inredning och dina önskemål. Fåtöljer är något som vi på Nilssons i Lammhult tycker om!

Inspireras av stilrena möbler på Nilssons Möbler i Lammhult

Besök vår butik i Lammhult och inspireras av våra noggrant utvalda möbler. Här kan du provsitta våra bekväma fåtöljer och uppleva vårt utvalda sortiment av inredning som skapar en personlig känsla i ditt hem. Vår butik uppdateras ständigt med nya möbler och smakfulla inredningsdetaljer. Möbler och inredning är något vi på Nilssons i Lammhult brinner för – vi hjälper dig gärna att hitta rätt fåtöljer som är utformade utifrån dina önskemål.