Astrid clubfåtölj – svart läder/ ekben

3.845 kr4.380 kr

Hjort Knudsen

Astrid clubfåtölj från danska Hjort Knudsen är en klassisk fåtölj med en enkel och stilren design. Fåtöljen med sin enkla stil och nätta mått gör den till en lättplacerad möbel. Ryggstödet är rundat och vinklat för en trevlig komfort. Benen är tillverkade i oljad ek men finns även att beställa i metall.

Nollställ

Eller ring och beställ på 0472-260041.

Frågor eller funderingar? Kontakta kundtjänst!

Mått
bredd65cm
djup74cm
höjd77cm (sitthöjd 48cm)
Artikelnr: Inte tillgänglig Brand:

Beskrivning

Den danska clubfåtöljen tillverkas i flera olika tyg och färger. Läder Madras är ett lättskött standardläder och läder semi är ett lite mjukare semianilinläder. Astrid clubfåtölj är klädd med ett tåligt spaltläder på utsidan av fåtöljen. Astrid Clubfåtölj finns i olika skinnfärger, tyg samt även i modeller med metallben.

Nilssons i Lammhult – möbler av hög kvalité

Hos Nilssons i Lammhult finner du ett brett sortiment av noggrant utvalda möbler. Möbler ska både vara funktionella och smakfulla inredningsdetaljer. Vi hjälper dig att hitta noggrant anpassade möbler utifrån dina önskemål. Andra populära fåtöljer i vårt sortiment är Clubfåtölj 90, Clubfåtölj 95, Agnes, Diva och Ronja.

Inspireras av stilrena möbler och smakfull inredning

Med vårt sortiment av noggrant utvalda möbler ger vi ditt hem den personliga känslan som du söker. Utforska vårt spännande utbud av kvalitéts- och designmöbler och klicka in på respektive varumärke för att se vad vår möbelvärld har att erbjuda. Du är även välkommen in till vår butik i Lammhult för att upptäcka våra trendiga och designade möbler i verkligheten, som vi visar i våra 4000 kvadratmeter stora utställningar. Vi skräddarsyr själva vårt möbelsortiment som ständigt uppdateras med nya möbler och smakfulla inredningsdetaljer. Vi hjälper dig att hitta rätt clubfåtölj som är utformad enligt dina önskemål.

”Vår affärsidé har alltid varit att sälja kvalitetsmöbler till konkurrenskraftiga priser och ge våra kunder den fina service som alltid varit vårt signum”.