Visar 1–36 av 81 resultat

Vitrinskåp

vitrinskap-header
Ett vitrinskåp kan fylla flera funktioner i ett hem. Ett snyggt skåp kan vara en bra förvaring och blir samtidigt en trevlig möbel i ditt hem.
Välj ett stilrent förvaringsskåp i glas till att visa dina käraste ägodelar i eller välj ett skåp med lådor och dörrar för en praktisk förvaring.
På Nilssons i Lammhult erbjuder vi ett brett sortiment av vitrinskåp för alla inredningsstilar och behov.
Läs mer

Dekorativ inredning

Ett vitrinskåp ger en dekorativ inredning och är samtidigt användbar till förvaring. Välj ett inglasat skåp för att framhäva dina finaste ägodelar eller ett dolt skåp där du kan förvara dina saker bakom stängda dörrar. Komplettera ditt skåp som är tillverkat med glasskivor med en belysning för ett trevligt ljusinsläpp. Flera av våra möbler finns tillverkade i en serie så du enkelt kan matcha dina möbler och inredningen i hemmet. Rainbow vitrinskåp från Hans K med en lekfull design med valbar blandning på trä- och glasdörrar. Eller kanske en svensktillverkad glasvitrin som Florens från Mjölkalånga Träindustri. Här får dina samlarobjekt bästa utsikt. Hovdala skänkvitrin i oljad ek från Torkelson för dig som har rejält med prylar som ska hitta rätt plats

Vitrinskåp av hög kvalité

Våra möbler är noggrant utvalda för att fylla alla olika kunders behov av förvaring. I vårt möbelsortiment hittar du flera olika storlekar och modeller av vitrinskåp. Välj bland olika färger och träslag bland våra populära möbler. Nilssons i Lammhult har ett brett sortiment av möbler som är tillverkade av hög kvalité.

Inspireras av stilrena möbler och smakfull inredning

Med vårt sortiment av noggrant utvalda möbler ger vi ditt hem den personliga känslan som du söker. Utforska vårt spännande utbud av kvalitéts- och designmöbler och klicka in på respektive varumärke för att se vad vår möbelvärld har att erbjuda. Du är även välkommen in till vår butik i Lammhult för att upptäcka våra trendiga och designade möbler i verkligheten, som vi visar i våra 4000 kvadratmeter stora utställningar. Vi skräddarsyr själva vårt möbelsortiment som ständigt uppdateras med nya möbler och smakfulla inredningsdetaljer. Vi hjälper dig att hitta rätt vitrinskåp som är utformad enligt dina önskemål.

”Vår affärsidé har alltid varit att sälja kvalitetsmöbler till konkurrenskraftiga priser och ge våra kunder den fina service som alltid varit vårt signum”.