Visar 1–36 av 57 resultat

Byråer

voice-headerEn fin byrå kan skapa ordning och reda bland dina kära ägodelar. Dessutom kan den bli en trevlig inredningsdetalj i hallen, sovrummet eller kanske till barnkammaren? På Nilssons i Lammhult har vi byråer i flera olika storlekar, designer och prisklasser. I vårt sortiment finner du möbler och inredning för alla inredningsstilar samt ytor.
Läs mer

En byrå av lyxiga materialval

Välj bland våra tidlösa möbler som utstrålar en stilren design och en medveten känsla för inredningen. I vårt sortiment av byråer finner du fina designmöbler av lyxiga materialval. Vissa byråer går att komplettera med toppskivor av marmor eller kalksten. Flera av våra möbler går att välja i olika färger och ytbehandlingar. Med en enkel och stilren design blir möbeln lättplacerad i alla rum i hemmet.

Kvalité, funktion och design

Nilssons möbler är framtagna för att möta högställda krav på kvalité, funktion och design. En byrå med kvalité ska uppfylla många krav. I vårt sortiment hittar du noggrant utvalda förvaringsmöbler i flera olika storlekar och utformningar. Flera av våra möbler finns i hela serier, matcha möbler i samma serie för att få ett trevligt helhetsintryck i din inredning.

Inspireras av stilrena möbler och smakfull inredning

Med vårt sortiment av noggrant utvalda möbler ger vi ditt hem den personliga känslan som du söker. Utforska vårt spännande utbud av kvalitéts- och designmöbler och klicka in på respektive varumärke för att se vad vår möbelvärld har att erbjuda. Du är även välkommen in till vår butik i Lammhult för att upptäcka våra trendiga och designade möbler i verkligheten, som vi visar i våra 4000 kvadratmeter stora utställningar. Vi skräddarsyr själva vårt möbelsortiment som ständigt uppdateras med nya möbler och smakfulla inredningsdetaljer. Vi hjälper dig att hitta rätt byrå som är utformad enligt dina önskemål.

”Vår affärsidé har alltid varit att sälja kvalitetsmöbler till konkurrenskraftiga priser och ge våra kunder den fina service som alltid varit vårt signum”.