Visar 1–36 av 109 resultat

Hallmöbler

oscarssons-mobel-headerPå Nilssons i Lammhult har vi ett brett sortiment av hallmöbler samt inredning som hatthyllor, skohyllor, klädhängare, tamburmajorer, speglar, väggstolar och väggpallar. I vårt sortiment finner du även inredningsdetaljer som skohorn, galgar och nyckelskåp. Hallen är gästens första intryck som visar en inblick i ditt hem. Ge hallen ett välkomnande intryck med smakfull inredning och goda förvaringsmöjligheter.
Läs mer

Hallmöbler med en smakfull design

I vårt sortiment finner du noggrant utvalda hallmöbler med en smakfull design och god kvalité. Inred din hall med en samlad serie av en hatthylla, skohylla och kompletterande inredningsdetaljer. Med rätt hallmöblering kan du skapa en organiserad hall där du enkelt kan sortera in dina ytterkläder och skor. Vi säljer mycket svensktillverkade hallmöbler från  Oscarssons Möbel och Westroth.

Kvalité, funktion och design

Med rätt hallmöblering vinner du förvaringsmöjligheter i allt från mindre till större hallutrymmen. Med en lång erfarenhet av inredning och möblering hjälper vi dig att hitta rätt lösningar för din hall oavsett storleken på rummet. Våra möbler är noggrant utvalda och lever upp till alla förväntningar på kvalité, funktion och design.

Inspireras av stilrena möbler och smakfull inredning

Med vårt sortiment av noggrant utvalda möbler ger vi ditt hem den personliga känslan som du söker. Utforska vårt spännande utbud av kvalitéts- och designmöbler och klicka in på respektive varumärke för att se vad vår möbelvärld har att erbjuda. Du är även välkommen in till vår butik i Lammhult för att upptäcka våra trendiga och designade möbler i verkligheten, som vi visar i våra 4000 kvadratmeter stora utställningar. Vi skräddarsyr själva vårt möbelsortiment som ständigt uppdateras med nya möbler och smakfulla inredningsdetaljer. Vi hjälper dig att hitta rätt hallmöbler som är utformade enligt dina önskemål.

”Vår affärsidé har alltid varit att sälja kvalitetsmöbler till konkurrenskraftiga priser och ge våra kunder den fina service som alltid varit vårt signum”.