Visar 1–36 av 46 resultat

Stressless Ekornes

Thumbnail


Stressless Ekornes är en av världens mest kända tillverkare av ställbara fåtöljer och soffor. Ekornes som företaget heter är beläget i Ålesund på norska västlandet. Stressless är Ekornes varumärke på en av världens kändaste modeller av ställbara fåtöljer.

En bekväm fåtölj att bli bortskämd i!

En Stresslessfåtölj är så känt att det för många kunder snarare är ett begrepp på en ”skön-ställbar-fåtölj-som-är-alldeles-för-lätt-att-somna-i” än ett norskt kvalitétsvarumärke av ställbara fåtöljer och soffor som säljs i hela världen. Stressless har ställbara fåtöljer och soffor med en både modern och klassisk design. Fåtöljen är otroligt populär och återfinns i många hem över hela världen.

Ställbara fåtöljer och soffor av högsta kvalité

Köper du en Stressless fåtölj eller soffa så köper du en möbel av absolut högsta kvalité, funktion och komfort. Ekornes har patent på flertalet konstruktioner av sina möbler, bland annat det timglasformade skiktlimmade träunderredet Classic som återfinns på flera av företagets möbler. En Stressless är konstruerad för att hålla i många år.

Skräddarsy din ställbara fåtölj

Skräddarsy din fåtölj eller soffa utifrån dina önskemål. Välj bland flera olika textiler i olika färger eller äkta läder. Kombinera olika underreden och betsfärger. Fåtöljen tillverkas i flera olika storlekar och modeller – alltid med komforten i fokus.

Garanti på möblerna

På alla rörliga komponenter lämnas 10 års garanti, vilket ger en trygghet om att du investerar i en möbel för många år framöver.

Upplev Stressless Ekornes komfort

Välkommen till vår komfortstudio i möbelaffären i Lammhult – här får du uppleva Stressless Ekornes funktioner och komfort i verkligheten. Vi hjälper er i lugn och ro där ni får bekanta er närmare med dessa ställbara, populära soffor och fåtöljer.

Läs mer om Ekornes Stressless (öppnas i nytt fönster)

Stressless Dining – Köp 4 stolar, betala för 3.

Kampanjen gäller nybeställningar av valfri matstol ur kollektionen Stressless Dining t.o.m. 27/5 2024. En riktigt bra deal!