Visar 1–36 av 90 resultat

Bänkar & Pallar

bankar-pallar-headerHos Nilssons i Lammhult hittar ni många fina bänkar och pallar. Är du ute efter en hallbänk att sitta på när du knyter skorna och som även
har en praktisk förvaring under locket? Eller en bänk till sovrummet för sängkläderna? En liten bänk eller en pall i ett gästrum kan
vara den lilla detaljen som gör att rummet känns mer välkomnande.
Läs mer

En bänk med funktion, design och kvalité

Klinte bänk från Torkelson är en mycket populär möbel i vårt sortiment. Bänken har bra förvaringsmöjligheter under locket. Välj mellan tre olika längder och utförande som ek, vitlack och svartlack. Klädseln kan lätt tas bort med kardborrefäste och kan enkelt bytas ut. Välj Nadja bänk från Oscarssons som har ett hyllplan för skorna för en praktisk förvaring som spar plats. Eller den läcka pallen Alme med fina handtag på sidorna. Flying Goose pall från Cuero Design blir en snygg inredningsdetalj som ger den rätta känslan i ditt hem. I vårt sortiment hittar du noggrant utvalda möbler från leverantörer som arbetar efter funktion, design och kvalité.

Inspireras av stilrena möbler och smakfull inredning

Med vårt sortiment av noggrant utvalda möbler ger vi ditt hem den personliga känslan som du söker. Utforska vårt spännande utbud av kvalitéts- och designmöbler och klicka in på respektive varumärke för att se vad vår möbelvärld har att erbjuda. Du är även välkommen in till vår butik i Lammhult för att upptäcka våra trendiga och designade möbler i verkligheten, som vi visar i våra 4000 kvadratmeter stora utställningar. Vi skräddarsyr själva vårt möbelsortiment som ständigt uppdateras med nya möbler och smakfulla inredningsdetaljer. Vi hjälper dig att hitta rätt bänk eller pall som är utformad enligt dina önskemål.

”Vår affärsidé har alltid varit att sälja kvalitetsmöbler till konkurrenskraftiga priser och ge våra kunder den fina service som alltid varit vårt signum”.