Visar alla 12 resultat

Bäddsoffor

Bäddsoffa
Är det dags för en ny bäddsoffa? På Nilssons i Lammhult finns ett smakfullt sortiment med noggrant utvalda bäddsoffor. Vi arbetar främst med den norska tillverkaren Hovden som är en ledande leverantör av bäddsoffor med hög kvalité. Vi jobbar även med två svenska leverantörer av bäddsoffor, Bröderna Anderssons och Above Möbel. Önskar du en liten eller stor bäddsoffa i mörk eller ljus textil? Hos oss hittar du flera modeller av bäddsoffor som är noggrant utvalda och som innehåller en hög funktionalitet.
Läs mer

Vårt sortiment av bäddsoffor

I vårt sortiment finner du längsbäddade bäddsoffor, framåtbäddade bäddsoffor, divanbäddsoffor och dagbäddar. Bäddsofforna finns att beställa i ett stort antal olika tyger – valet är ditt! Bäddsoffor har genom åren utvecklats och blivit mer stilrena och vackra soffor som pryder vardagsrummet eller gästrummet samtidigt som de är bäddbara när du får besök.

Hitta din bäddsoffa

Nilssons i Lammhult ger dig bästa råd och tips för att hitta bäddsoffan för dina behov. Välj vilken bäddsoffa du önskar och komplettera den med en önskad textil. I vårt sortiment finns flera modeller av bäddsoffor av en hög kvalité och en stor funktionalitet som passar alla inredningsstilar samt miljöer. Bäddkonstruktioner och mekaniker som underlättar din vardag när bäddsoffan på smidigaste sätt skall bäddas in och ut. Söker du en ny bäddsoffa? Vi hjälper dig att hitta en modell som passar dina önskemål!

Inspireras av stilrena möbler och smakfull inredning

Med vårt sortiment av noggrant utvalda möbler ger vi ditt hem den personliga känslan som du söker. Utforska vårt spännande utbud av kvalitéts- och designmöbler och klicka in på respektive varumärke för att se vad vår möbelvärld har att erbjuda. Du är även välkommen in till vår butik i Lammhult för att upptäcka våra trendiga och designade möbler i verkligheten, som vi visar i våra 4000 kvadratmeter stora utställningar. Vi skräddarsyr själva vårt möbelsortiment som ständigt uppdateras med nya möbler och smakfulla inredningsdetaljer. Vi hjälper dig att hitta rätt bäddsoffa som är utformad enligt dina önskemål.

”Vår affärsidé har alltid varit att sälja kvalitetsmöbler till konkurrenskraftiga priser och ge våra kunder den fina service som alltid varit vårt signum”.