Visar 1–36 av 156 resultat

Skänkar & Sideboards

På Nilssons i Lammhult erbjuder vi ett stort sortiment av skänkar, sideboards och bufféer. Önskar du en massiv ekskänk med bra förvaringsmöjligheter eller ett elegant sideboard med en kalkstensskiva? Ett bord med snedställda ben med en retrokänsla eller varför inte en möbel i ett ljust träslag i en dansk design? Hos oss hittar du ett brett sortiment av skänkar och sideboards som passar alla miljöer och ytor.
Läs mer

Skänkar och sideboards av hög kvalité

I vårt sortiment av skänkar och avlastningsbord finner du noggrant utvalda möbler med olika stil och design. Vi har allt från mindre avlastningsbord som Ala från G.A.D. och Bergen från Torkelson till stora sideboards som Arctic från Voice eller Rainbow från Hans K. Är du ute efter en nätt möbel till hallen eller en rejäl skänk med massor av förvaringsmöbler så har vi det mesta.

Kvalité, funktion och design

Våra möbler utstrålar medvetet olika stilar och designer för att just du skall hitta en förvaringsmöbel som passar just ditt hem. Ett sideboard är en smakfull inredningsdetalj och en utmärkt yta för avlastning vid middagar. Välj en möbel med bra täckt förvaring för att kunna få undan alla saker du vill gömma eller kanske en luftigt alternativ med glasdörrar som snyggt visar din kära inredningsprylar på bästa sätt. I vårt sortiment finner du stilrena avlastningsbord som är tillverkade av lyxiga materialval som marmor och kalksten och med en stor medveten känsla för design.

Inspireras av stilrena möbler och smakfull inredning

Med vårt sortiment av noggrant utvalda möbler ger vi ditt hem den personliga känslan som du söker. Utforska vårt spännande utbud av kvalitéts- och designmöbler och klicka in på respektive varumärke för att se vad vår möbelvärld har att erbjuda. Du är även välkommen in till vår butik i Lammhult för att upptäcka våra trendiga och designade möbler i verkligheten, som vi visar i våra 4000 kvadratmeter stora utställningar. Vi skräddarsyr själva vårt möbelsortiment som ständigt uppdateras med nya möbler och smakfulla inredningsdetaljer. Vi hjälper dig att hitta rätt skänk eller sideboard som är utformad enligt dina önskemål.

”Vår affärsidé har alltid varit att sälja kvalitetsmöbler till konkurrenskraftiga priser och ge våra kunder den fina service som alltid varit vårt signum”.