Visar 1–36 av 106 resultat

Soffor


Nilssons i Lammhult erbjuder ett brett sortiment av sköna soffor med olika design, stil och komfort. I många hem är soffan den centrala platsen där man umgås med sina nära och kära. Vi säljer ett stort utbud av skinnsoffor och tygsoffor i butik och på nätet.
Läs mer

Ett brett sortiment av soffor

På Nilssons i Lammhult hittar du trendiga howardsoffor, hörnsoffor, lädersoffor, bäddsoffor, 2-sits eller 3-sits soffor samt byggbara soffor. Vi erbjuder soffor med olika sittkomfort, tillverkade med hög kvalité. En soffa ska inte bara skön att sitta i utan även ha en snygg design som passar smakfullt till din inredning.

Skräddarsy din soffa

Flera av våra soffor går att välja i flera olika klädslar samt utformningar. Den större delen av våra lädersoffor går alltså att välja i en textil och tvärtom. Vissa av våra soffor kan du komplettera med ett nackstöd och flera av modellerna tillverkas i olika storlekar samt även i fåtöljer. På Nilssons i Lammhult hjälper vi dig att hitta just din drömsoffa.

Inspireras av stilrena möbler och smakfull inredning

Med vårt sortiment av noggrant utvalda möbler ger vi ditt hem den personliga känslan som du söker. Utforska vårt spännande utbud av kvalitéts- och designmöbler och klicka in på respektive varumärke för att se vad vår möbelvärld har att erbjuda. Du är även välkommen in till vår butik i Lammhult för att upptäcka våra trendiga och designade möbler i verkligheten, som vi visar i våra 4000 kvadratmeter stora utställningar. Vi skräddarsyr själva vårt möbelsortiment som ständigt uppdateras med nya möbler och smakfulla inredningsdetaljer. Vi hjälper dig att hitta rätt soffa som är utformad enligt dina önskemål.

”Vår affärsidé har alltid varit att sälja kvalitetsmöbler till konkurrenskraftiga priser och ge våra kunder den fina service som alltid varit vårt signum”.