Visar 1–36 av 40 resultat

Fårskinnsfåtöljer

En fårskinnsfåtölj är en stilig designklassiker som gör sig bra i de flesta hem. Hos oss hittar Ni ett stort utbud med fåtöljer och fotpallar i fårskinn i olika färger. I vårt sortiment av fårskinnsfåtöljer hittar Ni olika designer, funktioner och prisklasser. Vissa fåtöljer har underreden med svikt, andra är fasta med fyra ben. Önskar man en fårskinnsfåtölj att krypa upp i med en bra bok, så kanske man även vill ha ställbar rygg, snurrfunktion eller kanske en liggfåtölj?!

Fårskinn som material på fåtöljer och andra möbler är ett mycket tacksamt material. Fårskinnet är tåligt mot smuts och spill tack vare de feta fibrerna i ullen, vilket gör materialet mer frånstötande. Tack vare att fårskinn är ett naturmaterial är det väldigt behagligt mot kroppen och har en hög slitstyrka. På sommaren när det är varmt ger fårskinn en svalkande känsla och på vintern när det är kallare värmer det istället. Fårskinn är också ett vackert material. Det finns många anledningar till att populära fåtöljer ofta är klädda med fårskinn!

17.980 kr-19.980 kr 15.995 kr-17.995 kr

En favoritfåtölj i fårskinn som håller för framtiden

I en fårskinnsfåtölj från oss får du en fåtölj som är välarbetad och klädd i äkta fårskinn. En mångsidig möbel som du sitter bekvämt i och som går att placera för sig själv eller i grupp med en passande soffa. En fårskinnsfåtölj som är tillverkad i naturmaterial och som värmer på vintern och svalkar på sommaren.

Beställ din favorit direkt via hemsidan eller besök vår butik i Lammhult.