Visar alla 23 resultat

Skrivbord


På Nilssons i Lammhult erbjuder vi flera modeller av skrivbord. Vi har funktionella arbetsbord för din laptop, arbetsplats eller kanske till barnens läxläsning. I vårt sortiment finner du moderna skrivbord som Overtime från Voice eller ett vackert som Ala med gotländsk kalksten från G.A.D.
Läs mer

Stilrena skrivbord

Flera av våra arbetsbord går att få i olika utförande. Vi har allt från bord som är klassiskt vita, tillverkade i ett träslag, vitlackerade, svartlackerade till valnötsbetsade bord. Ett skrivbord blir en smakfull inredningsdetalj och samtidigt en användbar arbetsyta. Alla våra möbler är tillverkade av en hög kvalité och en stor funktionalitet.

Skräddarsy din arbetsplats

I vårt sortiment finner du allt från nätta arbetsbord till större modeller. Flera av våra skrivbord har en förvaring i form av lådor. Komplettera bordet med en hurts på hjul och för ytterligare förvaring kan du komplettera din arbetsplats med förvaringshyllor eller skåp. Våra skrivbord har allt från mindre till större ytor och är smakfullt formgivna i designen.

Inspireras av stilrena möbler och smakfull inredning

Med vårt sortiment av noggrant utvalda möbler ger vi ditt hem den personliga känslan som du söker. Utforska vårt spännande utbud av kvalitéts- och designmöbler och klicka in på respektive varumärke för att se vad vår möbelvärld har att erbjuda. Du är även välkommen in till vår butik i Lammhult för att upptäcka våra trendiga och designade möbler i verkligheten, som vi visar i våra 4000 kvadratmeter stora utställningar. Vi skräddarsyr själva vårt möbelsortiment som ständigt uppdateras med nya möbler och smakfulla inredningsdetaljer. Vi hjälper dig att hitta rätt skrivbord som är utformad enligt dina önskemål.

”Vår affärsidé har alltid varit att sälja kvalitetsmöbler till konkurrenskraftiga priser och ge våra kunder den fina service som alltid varit vårt signum”.