Visar 1–36 av 121 resultat

Matbord & Köksbord

matbord-header
På Nilssons i Lammhult finner du ett brett sortiment av matbord och köksbord i olika design och prisklass. Ett matbord är en viktig möbel där familj och vänner träffas för god mat och socialt umgänge. Hos oss finns ett stort utbud av matbord och köksbord i olika tycke och smak. I vårt sortiment finner du allt från massiva ekbord till moderna laminatbord. Vi har flera funktionella bord med butterflyskivor och smarta förlängningsmöjligheter när släkt och vänner kommer på besök.
Läs mer

Matbord & Köksbord

Brooklyn matbord ek

12.995 kr17.585 kr

Matbord & Köksbord

Exxet matbord

12.385 kr17.155 kr

Matbord i olika utformningar

Vi har alla modeller av matbord i olika utformningar till köket eller matsalen: runda, rektangulära och ovalformade. Flera av våra bord har förläningsmöjligheter som gör att du enkelt kan duka upp till fler gäster.

Köksbord av hög kvalité

Alla våra köksbord är noggrant utvalda, stabila och gjorda av en hög kvalité. Med en tidlös och smakfull design är det enkelt att kombinera matborden i din inredning.  Vi hjälper dig att utforma en trevlig matgrupp av smakfulla bord kombinerat med trendiga stolar. I vårt breda sortiment finns lösningar på matgrupper till allt från mindre lägenheter till stora matsalar.

Inspireras av stilrena möbler och smakfull inredning

Med vårt sortiment av noggrant utvalda möbler ger vi ditt hem den personliga känslan som du söker. Utforska vårt spännande utbud av kvalitéts- och designmöbler och klicka in på respektive varumärke för att se vad vår möbelvärld har att erbjuda. Du är även välkommen in till vår butik i Lammhult för att upptäcka våra trendiga och designade möbler i verkligheten, som vi visar i våra 4000 kvadratmeter stora utställningar. Vi skräddarsyr själva vårt möbelsortiment som ständigt uppdateras med nya möbler och smakfulla inredningsdetaljer. Vi hjälper dig att hitta rätt matbord eller köksbord som är utformad enligt dina önskemål.

”Vår affärsidé har alltid varit att sälja kvalitetsmöbler till konkurrenskraftiga priser och ge våra kunder den fina service som alltid varit vårt signum”.