Fole karmstol Mafrids matbord

6.990 kr23.950 kr

G.A.D.

Fole karmstol tillsammans med Mafrids matbord från gotländska G.A.D. En vacker matgrupp med tidlös design. Köper du möbel från G.A.D så köper du en möbel av finaste hantverk. Design av Kristian Eriksson.

Matgruppen på bilden visas i vitoljad björk. Matbordets längd är 215cm.

Nollställ

Eller ring och beställ på 0472-260041.

Frågor eller funderingar? Kontakta kundtjänst!

Mått
Fole karmstolbredd 52cm djup 50cm
höjd 80cm
Mafrids matbord82*160cm eller 82*215cm
Artikelnr: Inte tillgänglig Brand:

Beskrivning

Den nya karmstolen Fole är en välarbetad möbel i massiv ek eller björk. Den skålade sitsen är stoppad och lutningen på ryggen noga avvägd för högsta komfort. Välj själv klädsel i tyg eller läder. Ett naturläder från Tärnsjö garveri som åldras vackert passar till exempel perfekt på denna pärla. Ryggdyna finns som tillval 2.190:-. De många snickeridetaljerna är en fröjd för ögat samtidigt som de har en funktion – en hållbar konstruktion!

Mafrids är det vanliga matbordet med det lilla extra. Den stilsäkra formgivningen och valmöjligheten i storlek gör att Mafrids passar i de flesta miljöer från lägenhet till herrgård. Det finns förlängningsskivor till bordet som tillval. Dessa placeras på utdrag i kortänden/ändarna och är 50 cm styck. Bordet är omsorgsfullt ytbehandlat med sammetslen yta. Bordsskivan har precis som alla bordsskivor från G.A.D hela stavar. Ytan upplevs harmonisk och tidlös vilket är bra då detta bord kommer att finnas med länge!
Det stabila underredet har genomgående tappar och möten slipade i fas. Benen är avsmalnande och lutar lätt utåt vilket ger känslan av att benen strävar uppåt och kraftfullt lyfter upp sin skiva. Mafrids tillverkas av massiv björk eller ek på Gotland och signeras av ansvarig snickare.

Fole karmstol produktinfo

Mafrids matbord produktinfo

Relaterade produkter