Myplace fåtölj & pall – läder jesolo cognac

4.515 kr20.780 kr

Designfåtöljer från Conform

Myplace fåtölj och fotpall från småländska Conform. Design av Jahn Aamodt, Norge. Läder Jesolo cognac/ underrede Quattro aluminium.

Myplace finns att beställa med 2st Bluetooth-anslutna högtalare!

Nollställ

Eller ring och beställ på 0472-260041.

Frågor eller funderingar? Kontakta kundtjänst!

Mått
Myplace fåtöljbredd 73cm djup 83cm
höjd 110cm sittdjup 51cm
sitthöjd 42cm
Myplace fotpall38*48cm höjd 41cm
Artikelnr: Inte tillgänglig Brand:

Beskrivning

Myplace är en fantastisk fåtölj som har det mesta! Snygg design, bra sittkomfort och inbyggt ljudsystem som tillval!

Myplace är en snurrfåtölj men Syncro-Backup. Detta innebär att armstöden följer med ryggen bak när man fäller den. Funktionen gör att du alltid för ett skönt stöd för armarna mot armstöden och inget mellanrum mellan ryggdel och armstöd där armarna ramlar ner.

Myplace fåtölj kan som tillval köpas med 2st Bluetooth-anslutna högtalare, unika för Conform. Högtalarna skapar en ljudupplevelse på högsta nivå! Designen och formen av nackstödet som svänger in styr inte bara ljudet i öronen, utan också effektivt isolerar det från omgivningen. Står man ett par meter ifrån fåtöljen så hör man inte mycket av ljudet.

Köper man 2st fåtöljer kan de parkopplas om man t.e.x vill kolla på film! Högtalarna sitter i varje ”öra” längst ut på nackstödet. Det snygga dekormönstret som är stansat med hål finns alltså bara på Myplace fåtölj som är beställd med ljudsystem! Detta för att ljudet skall komma ut optimalt.

Extra hög fot till fåtölj +3,5cm +150:-, till fotpall +3cm 100:-. Myplace fåtölj finns att beställa med olika tyger, läder och underreden!

Myplace fåtölj produktinfo