Horizont hörnsoffa – läder 8018sa vit

1.580 kr46.120 kr

BD Möbel

Horizont hörnsoffa från finska BD Möbel i en elegant och exklusiv design. Horizont soffa ingår i ett koncept – BD Black. Ben och trälister på armstöd i vitoljad ek.

Nollställ

Eller ring och beställ på 0472-260041.

Frågor eller funderingar? Kontakta kundtjänst!

Mått
Horizont hörnsoffa240*286cm
höjd80cm
Artikelnr: Inte tillgänglig Brand:

Beskrivning

Horizont hörnsoffa från finska BD Möbel i en elegant och exklusiv design. Smäckra fina armstöd med trädetaljer på framsidan och liggande dekorsömmar på utsidan. Den tunna stommen undertill ger soffan ett mycket luftigt intryck. Horizont hörnsoffa ingår i kollektionen BD Black som omfattar ett antal eleganta soffor ritade av den danske designern Tornøe Olesen. Soffan finns att beställa i ett stort antal läder, andra träfärger samt även tyg.

Horizont hörnsoffa har ett armstöd där trälisten är 3,5cm bred. Samma soffa kan köpas med ett något bredare armstöd där trälisten är 6cm bred med samma dekorsömmar på utsidan. Soffan heter då Aura. Läder 8000sa är ett mjukt semianilinläder med härlig känsla som finns i många olika färger. Sitsar i kallskum. Önskas en mjukare komfort kan man köpa sitsarna med duntopp, då tillkommer 10% på priset.

Horizont soffa produktinfo

BD Möbel är ett finskt familjeföretag som grundades av Bjarne Dahlqvist, varav namnet BD. Företaget drivs idag av Bjarnes son, Joakim Dahlqvist. BD Möbel är duktiga på läder och kända för att tillverka soffor med mycket fin sittkomfort.

Relaterade produkter