Kampanj

S3 highboard ek /grå beige

39.950 kr 29.950 kr

Andersen

S3 highboard är en förvaringsmöbel som ingår i en produktserie från danska Andersen. S3 har en stomme i massiv såpad ek med laminatfronter i grå och beige nyanser. Även lådramarna är massiva och möbeln har snyggt svarvade ben med mässingskragar upptill. Klassiskt hantverk med tydliga snickeridetaljer och synliga tappförband. En genomarbetad möbel som andas stil och klass!

Eller ring och beställ på 0472-260041.

Frågor eller funderingar? Kontakta kundtjänst!

Mått
S3 highboardbredd 130cm djup 43cm
höjd 132cm
Brand:

Beskrivning

S3 highboard finns i massiv ek, valnöt eller svart stomme och kan väljas med fyra olika fronter. En funktionell möbel som både har skåp och luckor för att förvara allt från porslin och glas till spel och vaser i. S3 highboard har 6st lådor i tre olika storlekar och 4st fack med luckor. 3st hyllplan ingår till möbeln. Benen har ställbara fötter. Ett modernt, snyggt skåp som utformas efter tycke och smak, hitta din favorit!

S3 förvaringsmöbel är designad av Karl Rossell och Tonny Glismand som 2010 etablerade designföretaget byKATO. Grunden för samarbetet med Andersen Furniture är bl.a. ambitionen att bygga en bro mellan kommersiell, industriell design och god hantverkskvalitet.

S3 highboard produktinfo