Rimme skänk 4-dörrars ek

15.250 kr

Casö Furniture

Rimme skänk 4-dörrars i vitoljad ek från danska Casö. Rimme skänk har en klassisk dansk design och en historia som sträcker sig tillbaka till 60-talet.

Rimme by Casø.

Eller ring och beställ på 0472-260041.

Frågor eller funderingar? Kontakta kundtjänst!

Mått
Rimme skänk 4-dörrarsbredd 170cm djup 45cm
höjd 87cm

Beskrivning

En era fortsätter med respekt för ett uppriktigt hantverk…

Casö Furniture har under 2018 med stolthet säkrat sig rättigheten till att fortsätta det stolta hantverk som Rimme Möbelfabrik vårdat sedan 1963. I årtionden har Rimme Möbelfabrik försett danska och skandinaviska hem med kvalitétsmöbler från Vemb.

Hela historien om Rimme startade 1963 då möbelsnickare Peder Rimme etablerade sig i Skolegade, Holstebro, bakom ett gammalt värdshus. Lokalerna hade tidigare varit ett gammalt häststall som användes av värdshusets gäster. Härifrån växte verksamheten sig större och 1967 flyttade Rimme Möbelfabrik till ett verkstadshus i Vemb. Här fick man sedan bygga ut i omgångar då produktionen växte. Rimme Möbelfabrik var under många år underleverantör till ett känt varumärke som såldes mycket i USA och Tyskland. 1985 övergick man på allvar till ett egendesignat möbelsortiment för den skandinaviska marknaden. Jørgen och Mogens var andra generationen Rimme, som drev företaget efter sin far, fram till 2018 då de valde att sälja fabriken och gå i pension.

Casö Furniture är mycket glada och ödmjuka att fortsätta dessa fina möbeltraditioner från 2019 som Rimme by Casø.