Vettel reclinerfåtölj M – läder semi white/ borstad

9.680 kr14.980 kr

Hjort Knudsen

Vettel reclinerfåtölj från danska Hjort Knudsen har en elegant samt stilren design och en fantastisk komfort. Reclinerfåtöljen har ett ställbart ryggparti och en inbyggd fotpall. Nackdelen går att vinkla i olika lägen för extra bra komfort. Fåtöljens sittytor är klädda i ett mjukt semianilinskinn och utsidor i spaltskinn. Foten är tillverkad av borstat stål.

Nollställ

Eller ring och beställ på 0472-260041.

Frågor eller funderingar? Kontakta kundtjänst!

Mått
Vettel reclinerfåtölj M
bredd77cm
djup87cm
höjd112cm
Artikelnr: Inte tillgänglig Brand:

Beskrivning

Vettel reclinerfåtölj finns att beställa i många olika tyger och färger. Fåtöljen är bekväm och snurrbar. Reclinerfåtöljens rygg pryds med dekorativa sömmar. Välj mellan 3 olika storlekar; small, medium och large. På bilden ovan visas storleken medium.

Fåtöljer av hög kvalité

Söker du en fåtölj av hög kvalité? Nilssons i Lammhult har ett brett sortiment av trendiga och designade fåtöljer. Vettel, Jupiter, Amazon, Stressless Mayfair med LegComfort och Air med fotstöd är exempel på reclinerfåtöljer som ni hittar i vårt sortiment. En reclinerfåtölj sparar mycket plats på golvet när man slipper en separat fotpall och är därför en mycket praktisk möbel i många hem som har begränsat med plats. Fåtöljen passar utmärkt framför tv:n eller för en avkopplande stund med en kopp kaffe.

Inspireras av stilrena möbler och smakfull inredning

Med vårt sortiment av noggrant utvalda möbler ger vi ditt hem den personliga känslan som du söker. Utforska vårt spännande utbud av kvalitéts- och designmöbler och klicka in på respektive varumärke för att se vad vår möbelvärld har att erbjuda. Du är även välkommen in till vår butik i Lammhult för att upptäcka våra trendiga och designade möbler i verkligheten, som vi visar i våra 4000 kvadratmeter stora utställningar. Vi skräddarsyr själva vårt möbelsortiment som ständigt uppdateras med nya möbler och smakfulla inredningsdetaljer. Vi hjälper dig att hitta rätt reclinerfåtölj som är utformad enligt dina önskemål.

”Vår affärsidé har alltid varit att sälja kvalitetsmöbler till konkurrenskraftiga priser och ge våra kunder den fina service som alltid varit vårt signum”.