Stressless Sam Wood reclinerfåtölj – läder paloma rock/ whitewash

36.660 kr40.550 kr

Stressless Ekornes

Stressless Sam Wood reclinerfåtölj i läder Paloma rock/ whitewash ek från norska Ekornes. Underrede Disc Base whitewash ek.

Stressless Sam Wood fåtölj har en fantastiskt skön sittkomfort och passar dig som söker en fåtölj utöver det vanliga. En fåtölj som utstrålar lyx och elegans. Som tillval finns massage- och värmefunktion samt batteri för att slippa sladden.

Nollställ

Eller ring och beställ på 0472-260041.

Frågor eller funderingar? Kontakta kundtjänst!

Mått
Stressless Sam Woodbredd 92cm djup 96 – 182cm
höjd 117cm sitthöjd 51cm
sittdjup 55cm
Artikelnr: Inte tillgänglig Brand:

Beskrivning

Standardmekanism med motoriserade rörelser för rygg-, ben- och nackstödsvinkel gör din Stressless Sam Wood fåtölj till ett bekvämt användande. En nätt fjärrkontroll med sladd medföljer. Fjärrkontrollen fästes med magnet på utsidan på höger armstöd. Fjärrkontrollen har en knapp med HOME-funktion som man trycker på när man vill räta upp rygg- och nackdel samt fälla in fotstödet på fåtöljen. Praktiskt när man skall i och ur fåtöljen.

Köper man till värme eller värme + massage så kan man inte köpa fåtöljen med batteri (sladdlös). Fåtöljen måste då köpas med sladd för säker strömtillförsel. Stressless Sam Wood finns att köpa med två olika underreden; Disc base är en rund träplatta som finns i ek natur, whitewash ek, valnöt och  svartbetsad ek. Sirius är en kryssfot i aluminium som finns i matt svart eller borstad aluminium.

Stressless Sam Wood har trä på utsidan på armstöden. Här väljer man av samma fyra färger som finns på Disc Base; ek natur, whitewash ek, valnöt och svartbetsad ek. Stressless Sam har samma klädsel som övriga fåtöljen på utsidan av armstöden, dvs inget trä.

Stressless Sam Wood fåtölj måste upplevas i verkligheten och finns att beställa i många olika läder och tyger!

Stressless Sam Wood fåtölj produktinfo