Kampanj

Kavaljeren liggfåtölj – fårskinn koks/ ek

15.980 kr 13.990 kr

Bröderna Anderssons

Kavaljeren liggfåtölj från småländska Bröderna Anderssons är en riktig klassiker! Redan på 1930-talet arbetade G A Berg fram ”sittandets filosofi” eller stolshemligheten som den kom att kallas. Kavaljeren har tillverkats med inspiration från detta arv. Kampanjpriset avser fårskinn Koks från Skinnwille/ oljad ek och baksidan i linneväv natur.

Eller ring och beställ på 0472-260041.

Frågor eller funderingar? Kontakta kundtjänst!

Mått
Kavaljeren liggfåtölj
bredd72cm
djup140cm
höjd92cm
sitthöjd35cm
sittdjup95cm

Beskrivning

 

Kavaljeren liggfåtölj är tillverkad i böjträ/ formpressad oljad ek. Välj mellan olika fårskinnsfärger. Baksidan i linneväv natur eller svart. Fåtöljen finns även i lackad björk/ fårskinn. Mot tillägg kan armstöden på liggfåtöljen beställas klädda. Kavaljeren liggfåtölj går även att beställa i tyg, skinn eller sadelgjord.

Kavaljeren liggfåtölj produktinfo

Bröderna Andersson – svenskt möbelhantverk

Bröderna Anderssons är ett klassiskt och anrikt företag från Ekenässjön i de småländska skogarna. Köper du en möbel från Bröderna Anderssons så köper du ett stycke stolt svenskt möbelhantverk. Den klassiska kavaljeren liggfåtölj är en av företagets fåtöljer som är tillverkad av allra högsta kvalité. Företaget har över 100 års erfarenhet av fåtöljer och soffor.

Inspireras av stilrena möbler och smakfull inredning

Med vårt sortiment av noggrant utvalda möbler ger vi ditt hem den personliga känslan som du söker. Utforska vårt spännande utbud av kvalitéts- och designmöbler och klicka in på respektive varumärke för att se vad vår möbelvärld har att erbjuda. Du är även välkommen in till vår butik i Lammhult för att upptäcka våra trendiga och designade möbler i verkligheten, som vi visar i våra 4000 kvadratmeter stora utställningar. Vi skräddarsyr själva vårt möbelsortiment som ständigt uppdateras med nya möbler och smakfulla inredningsdetaljer. Vi hjälper dig att hitta rätt liggfåtölj som är utformad enligt dina önskemål.

”Vår affärsidé har alltid varit att sälja kvalitetsmöbler till konkurrenskraftiga priser och ge våra kunder den fina service som alltid varit vårt signum”.