Järnforsen Bäddsoffor

Thumbnail

jarnforsen-baddsoffor-heade
Järnforsens Stoppmöbler har tillverkat bäddsoffor sedan 1946. Järnforsen är Sveriges ledande tillverkare av bäddsoffor och en av landets största exportörer. I kollektionen finner man framåtbäddade bäddsoffor, längsbäddade bäddsoffor och dagbäddar. Oavsett om du är ute efter en bäddsoffa för dagligt bruk med krav på högsta hållbarhet och liggkomfort eller en funktionell men prisvärd lösning kan du känna dig trygg i att hitta en möbel från Järnforsen.

Järnforsen tillverkar även soffor med bäddfunktion men med en så fin komfort och design att de även säljs som vanliga TV-soffor. Låt bäddsoffan flytta in i vardagsrummet! Kollektionen består av både moderna och klassiska modeller – valet är ditt!

Sofforna tillverkas för hand på fabriken, mitt i de småländska skogarna. Här arbetar företaget kontinuerligt med att utveckla sofforna. Bäddsoffans goda kvalitet är alla medarbetares ansvar och genom engagemanget hos de anställda uppnår Järnforsen högt ställda kvalitetsmål. Varje godkänd soffa signeras med ansvarigs namn på kvalitetstaggen.

Läs mer om Järnforsen Bäddsoffor (öppnas i nytt fönster)

Visar alla 11 resultat