Rosemary high stol – tyg Linden grey/ ben d300 svart

Kampanj5.090 kr 4.327 kr

Kampanjpris gäller t.o.m. 01/02 2022

Stressless Ekornes

Rosemary stol med hög rygg i tyg Linden grey/ underrede D300 metall svart mattlack från norska Ekornes.

Rosemary stol ingår en i konceptet Stressless Dining som omfattar en serie matstolar med fantastiskt skön sittkomfort, som är utrustade med den patenterade funktionen BalanceAdapt.

Eller ring och beställ på 0472-260041.

Frågor eller funderingar? Kontakta kundtjänst!

Mått
Rosemary stol highbredd 50cm djup 58cm
höjd 105cm

Beskrivning

Ekornes är kända för att producera skandinaviska designmöbler av högsta kvalitet. Företaget har använt sin långa erfarenhet av den världskända Stressless-komforten för att skapa en helt unik matstol. BalanceAdapt™-systemet ger en diskret och behaglig gungfunktion som gör att sitsen följer din sittställning. Glide-systemet gör att rygg och sits följer dina rörelser så att du kan luta dig tillbaka när du så önskar. Slå dig ner och njut av en god måltid i perfekt balans. En matstol från Stressless Dining med BalanceAdapt är en matstol med en sittkomfort utöver det vanliga!

Stressless Dining omfattar 3st matbord, Toscana med svagt svängd bordsskiva, Madeira med rektangulär bordsskiva och senast Bordeaux i smäcker design. Välj mellan 2 olika förlängningsalternativ på bordet; vanligt ilägg (1st eller 2st á 50cm) eller PopUp skiva 80cm som fälls upp i mitten. Välj mellan 2st olika ben; T100 som är ett nättare ben i massivt trä eller T200 som är ett lite robustare ben i fanér. Finns i lackad ek (fanér & massivt), lackad whitewash ek (fanér & massivt) samt lackad valnöt (fanér och bets).

Stressless Dining omfattar 4st stolar, Laurel med slät rygg, Rosemary med indragningar i ryggen, Chilli med liggande söm i ryggen och Mint med lägre liggande söm i ryggen. Välj rygg High eller Low samt 4st olika underreden; D100 i massivt trä med en robustare stil och D200 i skiktlimmat trä med fanér ytterst i en nättare design. D300 med stålben i matt svart eller matt krom eller krom. Finns i lackad ek, lackad whitewash ek samt lackad valnöt (fanér och bets). Välj mellan ett stort antal tyger och läder på stolarna i Stressless Dining!

Bygg din Stressless Dining stol

Stressless Dining Katalog Original 2018