Kampanj

Flexi soffa 3-sits – tyg royal ferns 16

24.420 kr 20.757 kr

Bröderna Anderssons

Flexi soffa 3-sits från småländska Bröderna Anderssons. Flexi soffa är byggbar med nätta mått och en fast sittkomfort.

Eller ring och beställ på 0472-260041.

Frågor eller funderingar? Kontakta kundtjänst!

Mått
längd199cm
djup83cm
höjd85cm

Beskrivning

Flexi soffa är byggbar och kan passas med 6 olika armstöd. Sitsarna är stoppade med en 50kg formgjuten kallskumsdyna, vilket ger en mycket fast och fin sittkomfort. Välj bland ett stort antal olika tyger samt även skinn.

Flexi soffa produktinfo

Bröderna Anderssons är ett klassiskt och anrikt företag från Ekenässjön i de småländska skogarna. Bröderna Anderssons svensktillverkar soffor och fåtöljer av absolut finaste kvalité. Köper du en möbel från Bröderna Anderssons så köper du ett stycke stolt svenskt möbelhantverk! Företaget har över 100 års erfarenhet av fåtöljer och soffor.

Bröderna Anderssons har valt att behålla hela produktionskedjan under eget tak. Från val av träslag via den egna produktionen av stommar, till det att den sista sömmen är på plats. Detta ger en unik överblick och möjlighet till full kontroll. Du vet vad du har när du valt en möbel från Bröderna Anderssons!

I kollektionen finner du bland annat klassiska soffor i kretongtyg med mycket bra sittkomfort. Fåtöljer i böjträ med fårskinn och moderna soffor i skinn är också vanligt förekommande möbler.