Electra soffa 3-sits – läder Classic Vintage

26.100 kr27.520 kr

Bröderna Anderssons

Electra soffa från småländska Bröderna Anderssons är en stilren soffa med raka linjer och benbockar i svartlackad metall. Soffan på bilden är en 3-sits i läder cognac.

Nollställ

Eller ring och beställ på 0472-260041.

Frågor eller funderingar? Kontakta kundtjänst!

Mått
Electra 2.5-sitslängd 172cm djup 90cm
höjd 85cm sitthöjd 46cm
Electra 3-sitslängd 202cm djup 90cm
höjd 85cm sitthöjd 46cm
Artikelnr: Inte tillgänglig Brand:

Beskrivning

Sits- och ryggdynor med stoppning av sjöfågeldun ger en lyxig sittkänsla. Välj mellan ett stort antal tyger! Finns även med ben i massiv ek.

Vintage lädret har samma komfort och känsla som anilin, men en korrigerad och vaxad yta. Synliga ärr och märken bidrar till vintage-känslan. För att motverka fläckar och torrfällning bör man behandla lädret före användning med ”Leather Natural Protection” från Leather Master. Efter en tids användning kan man sedan behandla med ”Leather Clean and Protect”.

Electra soffa finns även som fåtölj 16.560:- i läder classic vintage.

Electra soffa produktinfo

Tyger och läder

Bröderna Anderssons är ett klassiskt och anrikt företag från Ekenässjön i de småländska skogarna. Bröderna Anderssons svensktillverkar soffor och fåtöljer av absolut finaste kvalité. Köper du en möbel från Bröderna Anderssons så köper du ett stycke stolt svenskt möbelhantverk! Företaget har över 100 års erfarenhet av fåtöljer och soffor.