Rimme vägghängd förvaring nr.2 ek

20.580 kr

Casö Furniture

Rimme vägghängd förvaring i vitoljad ek. Rimme ingår i ett byggbart förvaringssystem i klassisk och tidlös design.

Rimme by Casö.

Eller ring och beställ på 0472-260041.

Frågor eller funderingar? Kontakta kundtjänst!

Mått
Denna komb.3st bredd 72cm djup 39cm
höjd 72cm

Beskrivning

Rimme förvaring är en byggbar serie med många olika val. Välj mellan öppen eller dold förvaring, vägghängda moduler eller med ben. Förvaringen kan köpas i naturoljad, vitoljad eller rökt ek.

För att få pris på just din favoritkombination, kontakta oss i butiken så hjälper vi er!

Prislista Rimme

En era fortsätter med respekt för ett uppriktigt hantverk…

Casö Furniture har under 2018 med stolthet säkrat sig rättigheten till att fortsätta det stolta hantverk som Rimme Möbelfabrik vårdat sedan 1963. I årtionden har Rimme Möbelfabrik försett danska och skandinaviska hem med kvalitétsmöbler från Vemb.

Hela historien om Rimme startade 1963 då möbelsnickare Peder Rimme etablerade sig i Skolegade, Holstebro, bakom ett gammalt värdshus. Lokalerna hade tidigare varit ett gammalt häststall som användes av värdshusets gäster. Härifrån växte verksamheten sig större och 1967 flyttade Rimme Möbelfabrik till ett verkstadshus i Vemb. Här fick man sedan bygga ut i omgångar då produktionen växte. Rimme Möbelfabrik var under många år underleverantör till ett känt varumärke som såldes mycket i USA och Tyskland. 1985 övergick man på allvar till ett egendesignat möbelsortiment för den skandinaviska marknaden. Jørgen och Mogens var andra generationen Rimme, som drev företaget efter sin far, fram till 2018 då de valde att sälja fabriken och gå i pension.

Casö Furniture är mycket glada och ödmjuka att fortsätta dessa fina möbeltraditioner från 2019 som Rimme by Casø.