Kampanj

Sirius Limited Edition ljusgrå

31.360 kr 19.990 kr

Viking Beds of Sweden

Sirius Limited Edition continental från småländska Viking Beds. Mått 180*200cm, inkl. bäddmadrass Supersoft kuvert. Tyg Roma ljusgrå inkl. ben Albin 15cm borstat stål. Välj mellan huvudgavel Elite (visas på bild) eller huvudgavel Elle. Passa på att investera i en svensktillverkad kvalitetssäng i läcker design till kanonpris!

Elle huvudgavel ser du här

Nollställ

Eller ring och beställ på 0472-260041.

Frågor eller funderingar? Kontakta kundtjänst!

Mått
Sirius Limited Edition180*200cm eller
160*200cm (samma pris)
Artikelnr: Inte tillgänglig Brand:

Beskrivning

En kontinentalsäng i unik design och begränsad upplaga. Sirius Limited Edition är klädd i tyget Roma, i en kulör som bara kan fås när du köper den här sängen.

Sirius är vår mellanmodell med fem zoner och två lager pocketresår. De fem zonerna anpassar sig efter axlar, midja, höfter och lår. Sirius Limited Edition levereras med ben Albin och bäddmadrass Supersoft Kuvert. Matchande gavlar och ottomaner finns som tillval.

Elite huvudgavel 180cm 3.990:-.

Sirius Limited Edition continental produktinfo

Viking Beds of Sweden är en småländsk sängtillverkare från Landsbro. Viking sängar står för ett genuint hantverk och en fantastisk liggkomfort med högsta kvalité. Varje säng är resultatet av en arbetsprocess i sökandet efter den perfekta sömnen. Stor yrkesstolthet genomsyrar arbetet och Viking lägger mycket tid på att se hur nya material kan kombineras med traditionellt hantverk när de bygger sina sängar.

En säng från Viking har 25 års garanti på ram- och fjäderbrott samt 5 års garanti på motorer till ställbara sängar. Viking sängar har 3 år i rad utsätts till bästa sängmärke av möbelhandlarna i en stor undersökning. Är det dags att investera i en ny säng så kan vi varmt rekommendera en säng från Viking. Företaget erbjuder en bred kollektion av rammadrasser, kontinentalsängar och ställbara sängar i olika prislägen.