Sirius Continental

Kampanj27.990 kr 22.392 kr

Kampanjpris gäller t.o.m. 31/08 2019

Viking Beds of Sweden

Sirius continental från småländska Viking Beds. Mått 180*200cm, inkl. bäddmadrass Supersoft kuvert. Tyget på bilden är Como Ljusblå. Välj mellan 11 olika färger på tyget. Priserna varierar beroende på val av bäddmadrass.

Eller ring och beställ på 0472-260041.

Frågor eller funderingar? Kontakta kundtjänst!

Mått
Sirius continental180*200cm

Beskrivning

Vår mellanmodell som kombinerar god komfort och bra pris, oavsett sängtyp. Alla sängarna är uppbyggda med pocketresårer i två lager för individuell tryckavlastning. Resårmadrassen har fem zoner som följer axlar, midja, höfter, lår och fötter, vilket gör Sirius till ett bra val för dig med lite bredare midja och höfter.

Elle huvudgavel 180cm 6.990:-, Albin ben 10cm borstat stål 790:-.

Sirius continental produktinfo

Bäddmadrasser

Ben & Huvudgavlar

Viking Beds of Sweden är en småländsk sängtillverkare från Landsbro. Viking sängar står för ett genuint hantverk och en fantastisk liggkomfort med högsta kvalité. Varje säng är resultatet av en arbetsprocess i sökandet efter den perfekta sömnen. Stor yrkesstolthet genomsyrar arbetet och Viking lägger mycket tid på att se hur nya material kan kombineras med traditionellt hantverk när de bygger sina sängar.

En säng från Viking har 25 års garanti på ram- och fjäderbrott samt 5 års garanti på motorer till ställbara sängar. Viking sängar har 3 år i rad utsätts till bästa sängmärke av möbelhandlarna i en stor undersökning. Är det dags att investera i en ny säng så kan vi varmt rekommendera en säng från Viking. Företaget erbjuder en bred kollektion av rammadrasser, kontinentalsängar och ställbara sängar i olika prislägen.