Phoenix MultiFlex ställbar

Kampanj45.990 kr117.790 kr 36.792 kr-94.232 kr

KampanjKampanjKampanjKampanjKampanj

Kampanjpris gäller t.o.m. 26/06 2021

Viking Beds of Sweden

Phoenix MultiFlex ställbar säng från Viking Beds passar bra för dig som söker en ställbar säng av absolut bästa komfort, kvalité och en design som sticker ut! Phoenix är en säng som anpassar sig optimalt efter din kropp och med mindre stoppningsmaterial mellan pocketresårerna är detta vår mest följsamma säng någonsin. Priset avser bäddmadrass DL Kuvert till singelsängarna och DL Kuvert Flex till dubbelsängarna. Tyget på bilden är Verona Antracit.

KampanjKampanjKampanjKampanjKampanj
Nollställ

Eller ring och beställ på 0472-260041.

Frågor eller funderingar? Kontakta kundtjänst!

Mått
Phoenix MultiFlex ställbar säng90*200cm 105*200cm
120*200cm 2st 90*200cm
2st 105*200cm
Artikelnr: Inte tillgänglig Brand:

Beskrivning

Phoenix MultiFlex ställbar säng ger dig en individuell tryckavlastning för din anatomis alla sju zoner. Det gör att du kan njuta av maximal komfort vare sig du sover på rygg, sida eller mage. Med en modern svävande design och integrerad LED-belysning under varje sängben, har vi skapat en perfekt kombination mellan design och komfort.

Phoenix MultiFlex ställbar säng produktinfo

Bäddmadrasser

Huvudgavlar & Tillbehör

Viking Beds of Sweden är en småländsk sängtillverkare från Landsbro. Viking sängar står för ett genuint hantverk och en fantastisk liggkomfort med högsta kvalité. Varje säng är resultatet av en arbetsprocess i sökandet efter den perfekta sömnen. Stor yrkesstolthet genomsyrar arbetet och Viking lägger mycket tid på att se hur nya material kan kombineras med traditionellt hantverk när de bygger sina sängar.

En säng från Viking har 25 års garanti på ram- och fjäderbrott samt 5 års garanti på motorer till ställbara sängar. Viking sängar har 3 år i rad utsätts till bästa sängmärke av möbelhandlarna i en stor undersökning. Är det dags att investera i en ny säng så kan vi varmt rekommendera en säng från Viking. Företaget erbjuder en bred kollektion av rammadrasser, kontinentalsängar och ställbara sängar i olika prislägen.

Relaterade produkter