TEMPUR® Traditional kudde fast

1.595 kr

TEMPUR Sängar

TEMPUR® Traditional kudde fast – en klassisk kudde som ger en unik avslappning och kan lätt formas efter behov. Kudden finns i tre olika känslor; mjuk, medium och fast vilket ger komfortabelt stöd som passar till hela familjen.

Eller ring och beställ på 0472-260041.

Frågor eller funderingar? Kontakta kundtjänst!

Mått
Tempur Traditional kudde60*50cm

Beskrivning

TEMPUR® Traditional kudde är tillverkad med TEMPUR® material för enastående komfort och support. Traditionellt formad med en kramgo känsla för att passa de flesta sovställningar. Finns tillgänglig som mjuk, medium och fast kudde för att passa ditt önskemål. Det attraktiva överdraget är gjort av 100% bomull. Överdraget är lätt att ta av för tvätt i 60°C. Överdraget är certifierat för att möta Öko-tex® 100 standard.

Varför är ditt kuddval så viktigt? – Att välja rätt kudde kan påverka kvalitén på din sömn. Rätt kudde kommer att säkerställa bästa nackstödet och låta kroppen hitta sin mest bekväma och bästa sovställning. För vissa människor är känslan att hitta rätt kudde som en dröm. Eftersom det faktiskt kan innebära att du får säga adjö till nacksmärta, snarkning och kanske till och med sömnlöshet.

Två kuddkollektioner från Tempur – TEMPUR erbjuder två mycket olika kollektioner med ett brett utbud av kuddar för att tillgodose en mängd preferenser och sömnpositioner. Alla tillverkade av vårt unika TEMPUR-material, svarar de på kroppens tyngd och kroppsvärmen, och anpassar sig då efter din form. Till skillnad från en vanlig minnesskum-kudde eller dunkudde, återgår Tempurkudden till sin ursprungliga form natt efter natt.

TEMPURs Ergonomiska kuddkollektion – Passar dig som kräver bästa möjliga stödet för att lindra obehag för huvud, nacke och axlar. Varje design har en specifik form och syfte.

TEMPURs Traditionella kuddkollektion – Hjälper till att förbättra kvaliteten på din sömn genom att lindra tryckpunkter som orsakar obehag. Det säkra och snabba sättet till sköna drömmar.

TEMPUR® Traditional kudde produktinfo