Stressless Dining – Madeira matbord Laurel high stol

5.890 kr17.260 kr

Stressless Ekornes

Stressless Dining är Ekornes nya koncept med matbord och stolar. Med Stressless Dining får du en matplats med funktion och komfort utöver det vanliga. Bästa förutsättningar för långa och sköna middagar med nära och kära!

Nollställ

Eller ring och beställ på 0472-260041.

Frågor eller funderingar? Kontakta kundtjänst!

Mått
Madeira matbord175*95cm höjd 73cm
iläggsskiva 50cm (plats för 2st)
PopUp-skiva 80cm (plats för 1st)
Laurel high stolbredd 45cm djup 57-71cm
höjd 105cm
Artikelnr: Inte tillgänglig Brand:

Beskrivning

Ekornes är kända för att producera skandinaviska designmöbler av högsta kvalitet. Företaget har använt sin långa erfarenhet av den världskända Stressless-komforten för att skapa en helt unik matstol. BalanceAdapt™-systemet ger en diskret och behaglig gungfunktion som gör att sitsen följer din sittställning. Glide-systemet gör att rygg och sits följer dina rörelser så att du kan luta dig tillbaka när du så önskar. Slå dig ner och njut av en god måltid i perfekt balans. En matstol från Stressless Dining med BalanceAdapt är en matstol med en sittkomfort utöver det vanliga!

Stressless Dining omfattar 3st matbord, Toscana med svagt svängd bordsskiva, Madeira med rektangulär bordsskiva och senast Bordeaux i smäcker design.. Välj mellan 2 olika förlängningsalternativ på bordet; vanligt ilägg (1st eller 2st á 50cm) eller PopUp skiva 80cm som fälls upp i mitten. Välj mellan 2st olika ben; T100 som är ett nättare ben i massivt trä eller T200 som är ett lite robustare ben i fanér. Finns i lackad ek (fanér & massivt), lackad whitewash ek (fanér & massivt) samt lackad valnöt (fanér och bets).

Stressless Dining omfattar 4st stolar, Laurel med slät rygg, Rosemary med indragningar i ryggen, Chilli med liggande söm och Mint med armstöd. Välj rygg High eller Low samt 4st olika underreden; D100 i massivt trä med en robustare stil och D200 i skiktlimmat trä med fanér ytterst i en nättare design. D300 med stålben i svart eller borstat. Finns i lackad ek, lackad whitewash ek samt lackad valnöt (fanér och bets). Välj mellan ett stort antal tyger och läder på stolarna i Stressless Dining!

Bygg din Stressless Dining stol

Stressless Dining Katalog Original 2018