Stressless YOU John fåtölj & pall – tyg calido light grey

4.600 kr14.390 kr

Stressless Ekornes

Stressless YOU John fåtölj och fotpall från norska Ekornes. Tyg Calido Light Grey. Stressless YOU är en ny kollektion i en modern och exklusiv design med stomme i aluminium. En design som drar blickarna till sig i hemmet! Upplev Stressless fantastiska sittkomfort hos Nilssons i Lammhult!

Nollställ

Eller ring och beställ på 0472-260041.

Frågor eller funderingar? Kontakta kundtjänst!

Mått
Stressless YOU John fåtöljbredd 77cm djup 74cm
höjd 110cm sitthöjd 44cm
Stressless YOU John fotpallbredd 54cm djup 35cm
höjd 43cm
Artikelnr: Inte tillgänglig Brand:

Beskrivning

Den nya fåtöljen Stressless YOU John har en universell och mångsidig design. Den kommer alltid att dra till sig blickarna i hemmet oavsett om du väljer den rena, nordiska stilen eller en tuffare urban stil som återspeglar de senaste stadstrenderna. Det patenterade Plus(TM)-systemet ger perfekt stöd till nacke och korsrygg oavsett om du sitter upprätt eller lutar dig tillbaka. Stressless YOU John med aluminiumram och justerbar nackkudde passar perfekt in i det urbana hemmet.

Stressless YOU – Tänk dig en värld där du inte behöver välja mellan toppmodern teknik, ny nordisk design och ändlös komfort. Föreställ dig din favoritplats och nöj dig inte med något annat än perfektion. Design, materialval, komfort, inställningar, utseende, färger – allt formgivet för att både se bra ut och kännas bra. Allt i perfekt balans, skräddarsytt efter dig och dina behov. Du behöver bara njuta av den nya serien fåtöljer och soffor. Stressless YOU är minimalistisk och precis i sitt uttryck, och samtidigt kompromisslöst bekväm. Följ med oss och upplev det bästa av båda världar – design och komfort.

Välj mellan ett stort antal olika läder och tyg!

Stressless YOU John produktinfo